Tirsdag skriver avisen at dens digitale nyhetsredaksjon kommer til å flytte til Seoul i Sør-Korea på grunn av den nyinnførte sikkerhetsloven for Hongkong.

Sikkerhetsloven, som ble innført etter flere år med protester mot Kina, gjør undergraving, separatisme, terrorisme og utenlandsk innblanding til kriminelle handlinger.

Korona rammer latinamerikanske ledere
Korona har klatret til toppen og smittet statsledere i Bolivia, Brasil og Honduras.
00:32
Publisert:

Loven har gjort flere nyhetsredaksjoner usikre på byens utsikter til å være et midtpunkt for journalistikk om Asia, skriver The New York Times.

– Noen ansatte i Times i Hongkong har fått vansker med å få arbeidstillatelse, hindringer som er vanlig i Kina, men som sjelden var et problem i den tidligere britiske kolonien. Når byen nå går en tid i møte med et strammere kinesisk grep, har redaktørene i Times bestemt at de trenger en ekstra base i regionen å drive fra, skriver avisen videre.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.