Minst sju mennesker omkom og tolv ble alvorlig skadd da et togsett kolliderte med en bil nord for New York tirsdag kveld.

Ulykken skjedde da et lokaltog på Metro-North-linjen traff en bil i utkanten av White Plains, rundt 50 kilometer nord for New York.

Toget forlot Grand Central Station i New York rett før klokken 18 tirsdag, og kollisjonen skjedde halvannen time senere.

Kollisjonen førte til at det begynte å brenne i den første vognen. Det skal ha vært over 700 passasjerer om bord i togsettet.

Seks av de omkomne befant seg på toget og flere av dem var passasjerer. Den kvinnelige føreren av bilen som ble truffet omkom også.

Ifølge The Metropolitan Transportation Authority skjedde ulykken som følge av at bilen ble sittende fast under bommen ved en planovergang.

Den kvinnelige sjåføren gikk ut og forsøkte å dytte bilen unna, men greide det ikke. Kort tid etter at hun satte seg inn i bilen igjen, ble den truffet og knust av toget.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Rekordmange hjemløse i New York