Konsernledelsen i Vesta skal reduseres fra seks til fem personer, og Thømt mister også jobben som viseadministrerende direktør for Vesta i Norge, skriver Dagens Næringsliv.

Overraskende
– Alle slike beskjeder kommer overraskende. Det er gjort en vurdering av direksjonen, og min stilling ble berørt. Det tar jeg til etterretning, sier Thømt til Dagens Næringsliv.

I 23 år har han vært i Vesta og vært ansvarlig for alt innen produkter, han har vært skadedirektør, ledet alle stabsområder, vært operativ direktør for informasjon, it og personalområdet, innkjøpsansvarlig og nå sist viseadministrerende direktør.

Etter det DN kjenner til har avsettelsen av Thømt vakt sterke reaksjoner i Vesta-systemet i Fyllingsdalen.

Direktørslakt
Kniven har vært brukt flittig på direktørtitlene i Vesta siste året. Det er et faktum at minst et titall direktører har mistet titlene sine.

Vesta er redusert til en dansk filial og all makt og fullmakter ligger i konsernledelsen i København.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.