Thorodd Bakken er utnevnt til leder av den nyopprettede enheten Corporate & Investment Banking (C&IB) Norway. I tillegg går Bakken inn som medlem av Corporate & Investment Bankings lederteam i Nordea. 

- Det er svært gledelig å få Thorodd til å lede denne nye satsingen, med ansvar for storkundeavdelingen samt investeringbanksdelen av Nordea i Norge. Thorodd har omfattende erfaring med å lede en kompleks organisasjon og sette sammen de riktige personene og skape en felles kultur og retning, sier sjefene for C&IB globalt, Svante Andreen og Mathias Leijon i meldingen.

Bakken kommer fra stillingen som sjef for rente- og valutaavdelingen i Nordea Markets. Han er utdannet siviløkonom, og har tidligere arbeidet for SEB og Citibank.

- Målet med sammenslåingen er et enda tettere samarbeid mellom de ulike delene av vårt tilbud til store institusjoner og virksomheter i Norge, sier Bakken selv i meldingen.

Han startet i stillingen 1. august.

Følg markedet på DN Investor

Les mer på DN.no:

– Å drive luksushotell i Oslo, er ekstremsport  

Enorm interesse førte til kollaps i meglerens system  

Les DNs boligspesial: Norges mange boligmarkeder

Spesialvisning ga 40 boligsalg dn+ (DN+)

Kommune-NM 2016: Sjekk din kommune her dn+  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Åpner falkevingedørene 30 cm fra betongstolpe
Det er små marginer når DNs biljournalist tester om falkevingedørene til Tesla Model X kan åpnes i trange parkeringshus.
01:16
Publisert:
 

Teslas nye «folke-SUV» gjør 0-100 km/t på 3,4 sekunder
DN har testet Tesla Model X. Dette er dommen.
04:19
Publisert:
 

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.