I selvbiografien «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet» er hotellinvestoren Petter Stordalen åpen om konas kamp mot sykdommen.

Da Gunhild Stordalen var hos Skavlan i mars, var hun fremdeles svært syk og preget av den potensielt livstruende sykdommen systemisk sklerose. Hun fikk påvist sykdommen i oktober 2014.

- Er blitt dårligere

«Hele Norge tror at Gunhild er frisk. Hun har vært på Skavlan, hun har latt seg intervjue, og hun har sagt at den verste faren er over. Det ingen vet, er at hun er blitt dårligere. De siste nettene har hun nesten ikke sovet. Det er derfor jeg sitter oppe nå, klokka halv fire om morgenen, og skriver», skriver Stordalen selv i prologen av boken som utgis i dag.

Boken er ført i pennen sammen med den tidligere DN-journalisten Jonas Forsang.

Sykeopphold i Amsterdam

Da kona Gunhild ble syk, skrev han under papirene som overlot styringen av Nordic Choice Hotels til sine nærmeste medarbeidere for å kunne sitte ved sykesengen til Gunhild i Amsterdam.

«Mesteparten av tiden sov hun. Og for første gang i mitt liv satt jeg bare der, uten å ha noe å gjøre», skriver Stordalen videre.

Gunhild Stordalen er utdannet lege, og har doktorgrad innen patologi og ortopedi.

Ekteparet har etablert stiftelsen The Stordalen Foundation, og selv er hun initiativtaker for konferansen Eat, som har som formål å endre folks spisevaner.

Les også:

Farlig naivt dnPlus

Reddet Stordalens hjertebarn dnPlus

Stordalen i Hall of fame

Se også:

Dette kjennetegner en kvalitetsdress

Dette kjennetegner en kvalitetsdress
Eier og daglig leder i butikken Il Pantheon, Gianluca Occhiuto, forklarer hvordan du kjenner igjen en dress av god kvalitet.
02:09
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.