Han kommer fra sjefsstolen i selskapet IMG og starter i jobben i Høyre 1. oktober. Der avløser han Dag Terje Solvang, som blir ny generalsekretær i Den Norske Turistforening.

– Thoralf har alt vi kan ønske oss. Han har et ungdommelig pågangsmot og engasjement. Han er nysgjerrig og sulten, slik jeg kan se for meg at han også var den gang han var ungdomssekretær i Nordland UH på begynnelsen av 1980-tallet, sier generalsekretær i Høyre, John-Ragnar Aarset.

Granerød gleder seg til å jobbe med engasjerte folk i partiet.

–For meg skjer politisk og partipolitisk utvikling i krysningspunktet mellom de politiske sakene, organisasjonsutvikling og mennesker. For å lykkes over tid må dette arbeidet preges av positivt engasjement og tillit mennesker imellom, noe Høyre har forstått. Jeg gleder meg voldsomt til å jobbe sammen med dyktige og engasjerte kolleger, både rundt i landet og i Høyres Hovedorganisasjon, sier han.

— Dette er en finger i øyet på Donald Trump
Bare én av tre ting klimatoppmøtet vil bidra til, forklarer DNs politiske redaktør, Kjetil B. Alstadheim.
02:08
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.