Microgaming sendte lørdag ut en beskjed om at selskapet har trukket tilbake programvarelisensen til Linx Media Group som driver gamblingnettstedene Bet on bet og Eurolinx fordi selskapet er konkurs. Selskapet holder til på Malta.

Ålesunderen Jo Arild Remme (41)er sentral person bak pokernettstedene. Det er ikke første gangen Remme er involvert i en konkurs. I 2004 raste pyramidenettverket Club Platinum der Remme ifølge Kapital var sentral. Remme har også vært involvert i konklursen i Arctic Uni der han var daglig leder. Forretningsideen var å utvinne rogn fra kråkeboller.

Spillere på blant annet Bet on Bet oppdaget at selskapet trolig hadde problemer allerede i juni. Da opplevde flere spillere at uttak gjort fra pokerkontoen ikke ble gjennomført, ifølge innlegg på pokerforumet Donkr.com.

Til tross for at selskapet sto på konkursens rand, fortsatte det malta-baserte gamblingselskapet å lokke til seg flere penger i systemet. Dagen før konkursen var et faktum, fristet gamblingnettstedet med store bonuser til kunder som satte inn mer penger, ifølge forumet Casinomeister.

Det har ikke lykkes DN.no å komme i kontakt med Jo Arild Remme.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.