Petroleumstilsynet (Ptil) involverer seg sjelden, og Fylkesmannen har få virkemidler til å stoppe personer som ikke søker om lov til å benytte seg av sterke medisiner, skriver Stavanger Aftenblad.

– Problemet med mørketall er å vite hvor store de er, men her finnes det helt klart mørketall, sier Skaar, som er avdelingsoverlege på Stavanger universitetssjukehus, til avisen.

Han opplyser at han selv har flere pasienter som jobber offshore og sliter med rus.

Kun to politisaker

Politiet opplyser at de kun har hatt to narkotikasaker offshore de siste fem årene, hvorav en omhandler funn av sprøyte og den andre er funn av en mindre mengde tabletter.

– Det er, etter det vi erfarer, ikke et stort problem, sier leder for felles etterforskningsenhet i Rogaland politidistrikt, politiinspektør Ernst Kristian Rossebø.

 

Les også: - Når et land finner olje, blir det dyrt å drikke utepils   (2012)



Fem mill. i minus for veldedighet

Asia i dag: Pessimismen sprer seg i Kina

Civita-rådgiver ber regjeringen la ledigheten være

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

To øvelser som gjør deg til en bedre svømmer:

To øvelser som gjør deg til en bedre svømmer
Du taper mange minutter på dårlig teknikk i vannet. Disse øvelsene gjør svømmeteknikken din mer effektiv,
01:39
Publisert: