Norwegian Energy Companys (Noreco) datterselskap Noreco Oil UK har mottatt en formell melding fra lisenspartnerne på Huntington-feltet om at de ønsker å kjøpe Norecos andel vederlagsfritt i henhold til avtalen. Det opplyses i en melding mandag.

Noreco publiserte en misligholdmelding i forbindelse med at selskapet ikke har betalt et kontantkrav under produksjonsavtalen på Huntington-feltet den 2. november. Da opplyste selskapet at som følge av misligholdet har de andre partnerne rett til å kjøpe ut Noreco fra Huntington-feltet .

Les også:

Stordalen vil ha likhet på markedet

Volkswagen-sjefen ba USA om unnskyldning

Asia i dag: Kina beskyldes for kidnappinger i Hong Kong

 

Se også på DNtv: Dette kan bli verdens første passasjer-drone

Dette kan bli verdens første passasjer-drone
Utviklerne som presenterte den under teknologimessen CES forsikrer om at de vil overvåke alle flyvninger fra et kontrollsenter som kan overta flyvningen ved behov.
00:59
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.