Flere har tatt ned Lime-skiltene fordi grossisten ikke ønsker å bli assosiert med kjeden.

Enkelte kjøpmenn har tatt ned skiltene med Lime-logoen fordi grossisten Ekrheim nekter å levere varer til butikkene så lenge Lime-skiltet henger på veggen, opplyser en av kjøpmennene til Aftenposten.

– Jeg har ikke forlangt at de skrur ned skiltene, men jeg har anbefalt det, sier daglig leder Haakon Ekrheim til avisen.

Ekrheim bekrefter at de ønsker å ta avstand fra anklagene mot Lime-kjeden.

Han presiserer at han ikke nekter salg av varer, men sier de ikke ønsker å levere varer til butikker som ikke har tatt ned Lime-skiltene. Alle kan få kjøpe varer, men de må hente dem selv hos Ekrheim, mot forskuddsbetaling via nettbank, sier han.

Det var tirsdag 9. september at politiet gikk til aksjon mot alle butikkene i Lime-kjeden. Til sammen 19 personer ble pågrepet og 13 sitter i varetekt. Politiet mistenker grov menneskehandel, skatteunndragelse, bedrageri og skimming i nettverket rundt dagligvarekjeden.

Les også:
- I USA bør du nesten gå konkurs flere ganger før du lykkes
Kantinematen er laget av stjernekokker og studentene har vin som valgfag
- Dette er faktisk grunnen til at hun er statsminister (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.