Fra januar til november i år ble det solgt 137.608 biler. Det er en økning på 4,6 prosent fra i 2014, da det ble solgt 131.553 biler.

Direktør i Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV), Øyvind Solberg Thorsen, sier til P4 at han tror økningen først og fremst skyldes at nordmenn har mer penger.

Flest biler ble det solgt av merket Volkswagen. Til og med november var det solgt 24.463 VW-biler, 4.823 flere enn i 2014.

Toyota var fra januar til november i fjor den nest mest populære bilen (15.150), mens BMW kommer på en tredjeplass med 8.543 solgte kjøretøy.

Thorsen tror oljeprisfallet vil bremse nybilsalget i 2016. Men han tror elbiler og hybridbilder blir avgjørende for hvor mange biler som selges neste år.

Les også:

Krise i shoppingmekka

- Injeksjoner og Botox er blitt mer som å gå til frisøren

Se DNtv: Derfor velger Mads Hagen (53) å gjennomføre en plastisk operasjon

Mats skar vekk dobbelthaken
Mads Hagen (53) er en av stadig flere menn som velger å gjennomføre en plastisk operasjon for å endre på utseendet sitt.
07:49
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.