– Det er givende å få lov å representere Senterpartiet og Rogaland på Stortinget. Jeg er takknemlig for den tilliten jeg har fått fra partiet blant annet til å være leder av Stortingets næringskomité, sier Pollestad i en pressemelding.

– Jeg har lyst å være med å få Senterpartiet tilbake i regjering slik at vi kan satse på en langt mer offensiv næringspolitikk og stanse den sentraliseringspolitikken som dagens flertall driver med, fortsetter 39-åringen.

Pollestad har erfaring som statssekretær for blant andre Liv Signe Navarsete og Marit Arnstad. Siden april 2014 har han vært leder av næringskomiteen. (©NTB)

Følg markedene på DN Investor

Les også:

Kina: - En modell uten fremtid  

Disse «typiske» feilene kan sende arbeidsgiver rett til retten

– Det er en etterlengtet pille (DN+)

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Dette må du vite om «Brexit», milliarder i sluttpakke til oljeselskapene - og en milliardær og et gribbefond som har planen klar for kriserammede offshorerederier.

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.

Se DNtv:

Han er Statoils Petter Smart
Hjemme i garasjen i Sola snekrer fagleder Kjell Einar Ellingsen sammen revolusjonerende undervannsutstyr ved hjelp av ølkasser, kryssfinér, kobberrør, barneleker og duppedingser fra Biltema.
00:50
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.