Antaikes prognoser tilsier at aluminiumtilbudsveksten i Kina vil akselerere, ifølge Bloomberg News tirsdag.

- Både inaktiv og ny smeltekapasitet er forventet å komme inn på markedet innen året er omme, og sammenlignet med tidligere i år vil det legge press på prisene, sier sjefanalytiker Xiong Hui i Antaike til Bloomberg News.

Hui legger til at det nåværende spot-markedet vil bli strammere fordi at Kinas begrensing på «truck overloading» er midlertidig, ifølge nyhetstjenesten.

 

Følg markedene med DN Investor

Hør podkast spesial: Vi gir deg hovedtrekkene, vinnerne og tapere, reaksjoner og stridstemaene i budsjettforhandlingene.

 

Hør DN-podcast om granskningsindustrien: Slik granskes de store norske selskapene. En av landets mest erfarne granskere Jan Fougner forteller.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss en mail på mre@dn.no.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Blir han USAs neste president? Her er Donald Trumps mest kontroversielle uttalelser.
Disse uttalelsene vil han bli husket for: Donald Trump om flyktninger, Mexico og Hillary Clinton
03:33
Publisert:
 

Ikke noe håndtrykk - mange beskyldninger
Slik var den andre presidentdebatten mellom Hillary Clinton og Donald Trump
02:50
Publisert: