Det er datterselskapet PSI Systems som har inngått avtalen med NorgesGruppen til en initiell verdi på rundt 150 millioner kroner over to år. Avtalen inkluderer leveranser av CashGuard med tilleggstjenester til NorgesGruppens 360 egeneide butikker med rundt 2.000 betalingspunkter, opplyses i en børsmelding mandag.

Allerede fredag steg PSI-aksjen 64 prosent, og mandag fortsetter moderselskapet CashGuard. På en dag da Stockholmsbørsen åpner ned, stiger CashGuard 23 prosent ifølge di.se som følge av den norske avtalen.

Til 2005
NorgesGruppens 1.450 kjøpmannseide butikker og gruppens 1.050 kiosker vil også kunne benytte seg av avtalen som løper frem til 31. desember 2005.

Dersom halvparten av de kjøpmannseide butikkene velger å benytte seg av avtalen, blir avtalen verdt anslagsvis 300 millioner kroner over de neste to årene", heter det i meldingen.

Fredag
Avtalen ble ifølge administrerende direktør Erik Pinnås i PSI Group signert 16.30 fredag. Samme dag ble imidlertid PSI Group børsvinner med en oppgang på hele 64 prosent.

- Det er kun en liten prosjektgruppe hos oss som har jobbet med dette, og vi har prøvd å holde så tett som mulig, sier Pinnås til Finansavisen.

Også på Posten
I løpet av de siste tre årene har CashGuard i samarbeid med PSI Systems innstallert 700 CashGuard-systemer i Norge. De fleste av disse er innstallert i konseptet Post i Butikk.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.