I saksbarometeret Ipsos MMI har utført for Dagbladet denne uken, svarer bare 5,3 prosent av de spurte at partiet har den beste politikken for å skape nye arbeidsplasser. 9,6 prosent svarer at Frp har den beste politikken for å holde orden i norsk økonomi.

Til sammenligning mener én av tre av at Arbeiderpartiet har den beste politikken for å skape arbeidsplasser, mens 27,6 prosent sier det samme om Høyre.

Av dem som sier de ville stemt Frp, mener 33 prosent at Høyre er best til å skape nye arbeidsplasser. 33 prosent av Frp-velgerne oppgir også Høyre som partiet som holder best orden i norsk økonomi.

– Jeg skulle ønske vi fikk større tillit fra folket i denne undersøkelsen. Vi har gjort mange tiltak for å skape arbeidsplasser, men vi har åpenbart ikke vært flinke til å fortelle hva vi har gjort, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp).

Av de spurte svarer 32 prosent at Ap er best til å holde orden i økonomien, mens 31 prosent oppgir Høyre.

Frp gjør det godt på to områder: samferdsel og innvandring. 26 prosent av de spurte mener partiet har den beste samferdselspolitikken. Tallet er det samme for innvandring. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.


Les også: Frp-topp ber UDI-sjef ti stille

Hold deg oppdatert på DN Investor