Det er betydelig uenighet mellom Norske Skog og selskapets revisor, Ernst & Young, om prinsippene som skal legges til grunn i nedskrivningstester. Hvis synet til revisoren legges til grunn vil det bli betydelige nedskrivninger eller en revisjonsberetning med forbehold.

Det opplyses i en melding fra Norske Skog onsdag.

Videre venter Norske Skog at årsregnskapet for 2015 vil bli lagt frem på going concern-basis, under forutsetning av et akseptabelt utfall av byttetilbudet til obligasjonseierne.

Børsen på vakt

Norske Skog settes til særlig observasjon på Oslo børs, ifølge en børsmelding onsdag.

Dette vil vedvare til selskapets situasjon er avklart, heter det i meldingen.

Les også:
Asia i dag: Midt inne i en perfekt storm
Oppkjøpstilbud på Opera
Skuffende fra Telenor

DNtv:

Racer-Ferrari auksjonert for rekordsum
En 1957 Ferrari 335 Sport Scaglietti ble solgt for rekordhøye 32 millioner euro, 305 millioner kroner, på en auksjon i Paris denne helgen. Bilen er en av de mest ikoniske fra motorsportens historie.
01:03
Publisert:

Sov fem netter på gaten for å sikre seg fjorårets dyreste vinflaske
- Det er mann mot mann, sier Bjørn Håvard Larsen, som sov i kø på gaten i fem netter for den edleste flasken. Kan du gjette prisen?
01:44
Publisert:
 
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.