Onsdag kveld holdt den norske klessdesigneren Veronica B. Vallenes solovisning på Copenhagen Fashion Week, som er Nord-Europas største moteuke. Vallenes er utdannet på Kunsthøgskolen i Oslo, men flyttet til København da hun var ferdigutdannet, for åtte år siden. Etter at kolleksjonen første gang ble vist på catwalken i 2010 er hun blitt kåret til en av Danmarks mest talentfulle moteskapere to ganger. Plaggene brukes jevnlig i internasjonale moteserier, og selges i et tyvetall butikker i Europa.

Arrangementet trekker til seg over 60.000 moteinteresserte, designere, presse og innkjøpere hver eneste sesong. I tillegg til catwalk-visningene, har moteuken flere motemesser hvor designere kan vise seg fram for innkjøpere fra hele verden. Veronica B. Vallenes fra Kristiansand. Hun er utdannet på Kunsthøgskolen i Oslo, men flyttet til København da hun var ferdigutdannet, for åtte år siden. Blandingen av voluminøs eleganse og praktisk skandinavisk minimalisme har gjort den norske designeren til et av de heteste navnene på den danske motescenen.

Den nye kolleksjonen ” Made To Love” er laget i forskjellige silke og ullkvaliteter. Fargepaletten er i naturtoner, med innslag av mørkeblått og rødt. For å gi kolleksjonen et visuelt løft, bruker Veronica B Vallenes smykker fra den norske designeren Bjørg Nordli-Mathisen bak smykkemerket Bjørg Jewellery.

Her er bilder fra visningen onsdag kveld:

   

  Les mer om Veronica B. Vallenes i torsdagens papirutgave av Dagens Næringsliv(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.