Dagligvarekjeden Coop og Petter Northug jr. er ikke i mål med en avtale om et videre samarbeid etter at skiesset fyllekjørte og kolliderte med sin Audi natt til 4. mai, opplyses det i en melding fredag.

NTB meldte torsdag at Coop ønsket å fortsette samarbeidet, men krevde at hans avtale med støtteapparatet Nye Høyder, der også Northug senior inngår, måtte avsluttes.

-  Vi har ennå ikke tatt noen beslutning om vårt videre samarbeid med Petter Northug. Vi er fortsatt i vurderingsfasen og skal ha flere samtaler med Petter før vi er klare. Stemningen i samtalene er for øvrig god, og jeg håper at vi er klare til å ta en avgjørelse om det videre samarbeidet om noen dager, sier Coop-sjef Svein Fanebust.

Fanebust bekrefter at Coop setter som et krav at Petter Northugs avtale med management-selskapet Nye Høyder avvikles for at det skal være mulig å komme i havn med et videre samarbeid. Men Northug og Coop har også andre punkter de må bli enige om før en eventuell oppdatert avtale kan undertegnes, fremgår det.

"Coop er opptatt av at Petter Northug i det videre får et solid rammeverk rundt seg", heter det.

Petter Northug bekrefter at det er nødvendig med et skifte av management for at han skal prestere optimalt framover.

- Samtalene våre foregår i en god tone. Vi snakker godt i lag og jeg håper og tror at vi kommer til enighet, sier han.

Les også:
Northug bytter ut hele støtteapparatet  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.