Det var i mai i år skistjernen kjørte bilen sin, en Audi av type A7 Sportback, inn i et gjerde i beruset tilstand.

– Det vi nå erfarer, er ikke forenlig med våre verdier. Ethvert samarbeid vi inngår, bygger på profesjonalitet, teamfølelse og omtanke for hverandres merkevare. Dette er uten tvil en svært alvorlig og kjedelig sak, sa informasjonssjef Marius Tegneby i Audi til NTB da ulykken skjedde. Siden det har bilimportøren vært i tenkeboksen, før de i dag endelig bestemte seg: Audi ønsker ikke fornye samarbeidsavtalen sin med Northug. Det bekreftet importøren i en pressemelding

Coop fortsetter samarbeid

Det melder Coop Norge i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Coop vil dermed benytte Northug som frontfigur for sin sport- og helsesatsingen, i tillegg til i annen reklame. Det vil også komme flere nye Northugprodukter i Coop-hyllene. 

Den nye samarbeidsavtalen gjelder for de neste to årene og skal ifølge pressemeldingen "legger grunnlaget for et nært og godt samarbeid mellom Petter Northug og Coop. Avtalen er kommet på plass etter en grundig prosess internt i Coop og flere samtaler mellom partene."

– Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med Petter og har store forventninger til hva vi kan få til sammen med ham fremover. Vi mener at den nye avtalen danner et forutsigbart og godt rammeverk om Petters satsing de neste sesongene, og at alt nå ligger til rette for at han skal gå fort på ski og lykkes til vinteren, sier administrerende direktør Svein Fanebust i Coop Norge.

Nytt støtteapparat

Petter Northugs avtale med Nye Høyder er avsluttet. Det nye støtteapparatet hans skal engasjeres av et nytt selskap. Det nye selskapet skal ifølge pressemeldingen ”ivareta sportslige, økonomiske og administrative forhold rundt Petter Northug.”

- Jeg er takknemlig for tilliten Coop viser meg og er kjempefornøyd med avtalen. Det nye oppsettet motiverer meg og legger et godt grunnlag for at jeg kan fortsette satsingen på elitenivå, sier Petter Northug.

Det nye sportslige teamet består av sportslig leder Ole Thonstad og trener Stig Rune Kveen.

- Det blir fint å samarbeide enda tettere med Ole Thonstad. Jeg vet hva han kan og hva han står for. Stig Rune og jeg jobber veldig godt i lag, så jeg er trygg på at dette blir bra, sier Northug.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.