– Jeg kan bekrefte at vi har representanter som skal delta på møtet i morgen, sier kommunikasjonsrådgiver Astrid Mannion-Gibson i Norwegian til NTB.

Selskapet vil imidlertid ikke oppgi hvem eller hvor mange representanter som deltar på møtet onsdag.

– Jeg har ingen ytterligere kommentarer utover dette nå.

Boeing har invitert over 200 piloter, tekniske sjefer og representanter for myndighetene til et møte i delstaten Washington onsdag. Møtet er et tegn på at rettingen av programvareproblemet på flytypen snart er ferdig, skriver Reuters , men minner om at myndigheten fortsatt må godkjenne oppdateringen.

Møtet er en del av en plan for å nå ut til alle nåværende og fremtidige operatører som bruker 737 Max, samt de relevante landenes luftfartsmyndigheter, for å diskutere oppdateringer i programvaren og opplæringen, skriver Boeing i en uttalelse.

Norwegian ble tidligere denne måneden tvunget til å sette sine 18 Boeing 737 MAX 8-fly på bakken etter at 157 mennesker mistet livet da et Ethiopian Airlines-fly av samme modell styrtet kort tid etter avgang i Etiopia.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.