Passasjerveksten fortsatte for Norwegian i september måned, med en økning på 11 prosent sammenlignet med samme måned ifjor. Selv med en kapasitetsvekst på 21 prosent holder kabinfaktoren seg høy med 80 prosent også for september.

I september i år fløy 1.647.702 passasjerer med Norwegian. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 20 prosent, mens kapasiteten økte med 21 prosent. Kabinfaktoren var på 80 prosent i september, den samme som i foregående måned. På inntektssiden er også tallene positive, med en økning i enhetsinntekten (RASK) på 7 prosent.

- Jeg er svært godt fornøyd med månedens trafikktall, som ikke minst viser en godt tilpasset kapasitetsøkning. Vi fyller flyene godt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Yielden i august estimeres til 0,59.

Norwegian opererte 99,7 prosent av de planlagte flyvningene i august, hvorav 90,2 prosent gikk på oppsatt rutetid.

På onsdag kan det nok en gang bli trøbbel på norske flyplasser. Dersom meklingen mellom Norwegian-ledelsen og de ansatte ikke fører frem innen fristen ved midnatt tirsdag, kan det bli streik.

Les mer: Ny flystreik på trappene (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.