Norwegian Property selger Lysaker Torg 35 for 601,5 millioner kroner til KLP Eiendom. Eiendommen var ved utgangen av første kvartal 2015 verdivurdert til 545,9 millioner kroner.

Det opplyses i en melding torsdag, skriver TDN Finans.

Lysaker Torg 35 har vært Norwegian Propertys eneste eiendom på Lysaker, og var tidligere et enbrukerbygg, men ble konvertert til et flerbrukerbygg etter at If Forsikring fraflyttet bygget i andre kvartal 2013.

Eiendommen er tilnærmet fullt utleid og årlige leieinntekter ved utgangen av andre kvartal var 33,9 millioner kroner, med en gjennomsnittlig durasjon på 4,9 år.

Bygget har et bruttoareal på 21.800 kvadratmeter, hvorav kontorarealer utgjør 14.000 kvadratmeter og det øvrige arealet er lager og parkering.

Les også på DN.no:

Clinton har samlet inn 350 millioner

– Verre i Libya nå enn under Gaddafi

Se DNTV: Statsministeren har gamblet med Hellas´ fremtid

Statsministeren har gamblet med Hellas´ fremtid
Statsministeren har gamblet med Hellas´ fremtid
01:13
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.