Styret i Norwegian Property ASA har blitt informert av styremedlem Espen D. Westeren ønsker å fratre som styremedlem i Norwegian Property med umiddelbar virkning, opplyses det i en melding fredag.

DN skrev i forrige uke at nok en nær medarbeider forsvinner fra John Fredriksen. Westeren sitter i flere styrer, blant annet i eiendomsselskapet Norwegian Property, der han var sentral i aksjekjøpene som gjorde private Fredriksen-selskaper til den største eieren.

Westeren vil ikke si noe om avtalene han har vært med på å få istand hos Fredriksen eller om bakgrunnen for at han forsvinner fra gruppens kontor i fasjonable Sloane Square i London. Det er velkjent at Fredriksen er en ekstremt krevende sjef.

– Nei, det hverken kan eller vil jeg snakke om, sier han.

Heller ikke John Fredriksen vil si noe om bakgrunnen for at nok en nøkkelmedarbeider stempler ut.

– Espen Westeren begynte hos oss i 2010. Jeg er takknemlig for jobben han har gjort og ønsker ham lykke til videre, sier Fredriksen i en epost.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Gyldendal-sjef fikk ny jobb

FN: Verdensøkonomien snublet i 2015

Asia i dag: Kinas "Warren Buffett" savnet

Se DNTV: - For å si det sånn; vi starter med en middag i kveld

- For å si det sånn; vi starter med en middag i kveld
Styreleder i Gasellevinner Ståle Kyllingstad mener prisen gir en boost til bedriften.
01:57
Publisert: