Norwegian Air Shuttles konsernsjef Bjørn Kjos er i Sør-Amerika for å se på potensielle ruter.

Det skriver Bloomberg News fredag.

Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian sier til nyhetsbyrået det ennå ikke er tatt noen beslutning rundt Sør-Amerika-rutene.

«Som et ambisiøst flyselskap med en stor flybestilling, er det ingen hemmelighet at vi vil utvide langdistansenettverket vårt til andre deler av verden, inkludert Sør-Amerika», sier han til Bloomberg News.

Kilder opplyser dessuten til nyhetsbyrået at Kjos har vært i samtaler med turist- og transportministeren i Argentina, Eduardo Eurnekian. Som minister er han også eier av Aeropuertos Argentina, som eier de fleste flyplassene i landet.

Norwegian skal i utgangspunktet vurdere Buenos Aires-flyplassen Aeroparque som base, men ser også på Cordoba, den nest største byen i landet.

Alt om statsbudsjettet 2017

Følg markedene med DN Investor

Hør podkast spesial: Vi gir deg hovedtrekkene, vinnerne og tapere, reaksjoner og stridstemaene i budsjettforhandlingene.

 

Hør DN-podcast om granskningsindustrien: Slik granskes de store norske selskapene. En av landets mest erfarne granskere Jan Fougner forteller.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss en mail på mre@dn.no.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Nina Jensen: – Statsbudsjettet er en gavepakke til bilistene.
Nina Jensen er kritisk til statsbudsjettet som hun mener mangler et grønt skifte.
01:33
Publisert:

Sjekk den nye, spreke suven fra BMW
BMW fyller x-rekken med ny modell.
00:55
Publisert: