Konflikten mellom pilotene i Norwegian og flyselskapet står tirsdag fremdeles uten en løsning.

Dermed blir de fleste norske og svenske innenrikse flygninger kansellert også i dag, melder Norwegian på sine hjemmesider.

Kun et begrenset antall innenriksflygninger i Danmark vil bli gjennomført, mens de fleste avganger mellom de skandinaviske hovedstedene er kansellert.

Ruter mellom Skandinavia og USA, og Skandinavia og Thailand skal etter planen gå som normalt, i tillegg vil de fleste Europa-rutene, melder flyselskapet.

Følgende flygninger skal etter planen gå som normalt:

  • Fly til og fra Storbritannia med flightnummer DY2400 til DY2900
  • Fly til og fra Spania med flightnummer DY5100 til DY5598
  • Fly til og fra Finland med flightnummer DY5599 til 5999
  • Fly til og fra USA og Thailand med flightnummer DY7001 til DY7999
     

Nærmere 20 000 passasjerer vil tirsdag bli berørt av kanselleringer og forsinkelser på grunn av pilotstreiken.

- Vi beklager på det sterkeste overfor de passasjerene som er berørt av streiken. Norwegians ansatte gjør alt de kan for å ta vare på alle passasjerer på best mulig måte, skriver flyselskapet.

De streikende pilotene i Parat og Norwegian-ledelsen vurderer fortsatt klokken 06.30 tirsdag et forslag som ble lagt frem sent mandag kveld. Det er ikke kjent hva det går ut på.

Foreløpig er det ingen informasjon fra nattens møte.

 

Les også: Nytt forslag på bordet

 

Kritisk til Kinas nye solkonge

USA i dag: Skal snu opp ned på «sliten» McDonald's  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.