Oppdatert artikkel.

Bransjenettstedet Check-in meldte mandag at Norwegian Air Shuttle setter samtlige Las Vegas-ruter på pause fra mars 2017.

Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian poengterer at det ikke er slutt på Las Vegas-rutene.

-  I årets sommerprogram har Norwegian hatt ruter mellom Stockholm og Las Vegas og København og Las Vegas, men har besluttet at rutene fremover skal tilbys i  vinterprogrammet. Bakgrunnen for justeringen er at vi  må redusere vekten og dermed antall passasjerer for å kunne lette fra Las Vegas når temperaturen er på godt over 40 grader. Det ønsker vi ikke å gjøre, skriver Sandaker-Nielsen i en epost til Dagens Næringsliv.

 31. oktober går første flygning fra London til Las Vegas og 1. november går første flygning fra Oslo til Las Vegas.

- Vi er godt fornøyd med responsen på Las Vegas-rutene, skriver Sandaker-Nielsen.

 

Kjos: Fantastisk potensiale i langdistanse
Norwegian presenterte sitt beste resultat noensinne under resultatfremleggelsen for tredjekvartal 2016 torsdag. Norwegian-sjef Bjørn Kjos sier det er et fantastisk potensiale for videre vekst på langdistanse.
02:15
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Nå skal Norwegian fly direkte til «Sin City»

Flyvelederne d2Plus  (DN+)

Norwegian tok av på flat Oslo Børs dnPlus (DN+)

Kan kjøpe fly for forbrukslån dnPlus (DN+)

Se interaktiv prisgrafikk for alle fylker og beregn prisutviklingen på din bolig.