Det viser ferske trafikktall fra Norwegian Air Shuttle. Totalt fraktet Norwegian 1.871.396 passasjerer i måneden, en oppgang på 244.522 passasjerer i februar 2015.

RPK, eller totalt passasjertrafikk, steg med 20 prosent, mens kapasiteten var opp med 19 prosent, viser tallene. Kabinfaktoren var 85,6 prosent, en økning på 0,8 prosentpoeng, opplyser selskapet.

- Vi er godt fornøyd med at stadig flere velger Norwegian, enten de skal på jobbreise eller ferie. Mye av veksten kommer internasjonalt, ikke minst på de interkontinentale rutene. I tillegg ser vi god utvikling på innenriksrutene i Spania og på rutene mellom de franske karibiske øyer og den amerikanske østkysten. I Norden er etterspørselen stabilt god, sier Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.