Christine Dancke (35) slutter i P3, melder NRK-kanalen selv på egne nettsider. Her har Dancke hatt programmet «Christine» siden 2013.

– Jeg ønsker også å rette en veldig stor takk til verdens beste lyttere, artister, gjester og kolleger som har gjort det mulig å fylle radio og internett med unikt musikkinnhold i årevis, uttaler Dancke selv til p3.no.

Det fremgår ikke hva hun skal videre, men overfor P3 sier hun at hun ser frem til nye utfordringer for seg selv og produksjonsselskapet sitt.

– Til sommeren skal jeg ut av NRK P3 og inn i nye eventyr! Noen av de er satt, andre håper jeg dukker opp på veien. Venter med å takke for meg da jeg har fire svært innholdsrike måneder foran meg i NRK P3, skriver hun selv i en post på egen Facebook-profil(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.