Etter at tidligere P3-redaktør, Tone Donald, ble utnevnt til radiosjef i NRKs kulturavdeling, har statskanalen søkt etter hennes etterfølger.

Bjørn Tore Grøtte har vært konstituert redaktør for NRK P3 i den siste tiden, og har også søkt på jobben.

DN har fått innsyn i søkerlisten som viser at 27 menn og 19 kvinner har søkt på stillingen. Fire unntatt offentligheten, mens en annen søker har trukket søknaden.

Flere kjente søkere

I forrige uke ble det kjent at Sveinung Rindal, som har ledet strømmetjenesten Tidals redaksjonelle arbeid på verdensbasis, sluttet i strømmeselskapet. Han er en av søkerne til NRK-jobben.

Rindal begynte i Wimp allerede sommeren 2009, før strømmetjenesten en gang var lansert. Han var i mange år Wimp og Tidals ansikt utad, både i Norge og i utlandet.

Han skriver i en tekstmelding til DN at han ikke ønsker å kommentere NRK-søknaden.

Dokumentarist Even Benestad, redaksjonssjef for TV i NRK P3, Håkon Moslet, P3s musikksjef Mats Borch Bugge og TV-profil Alexander Nyhagen er andre kjente søkere.

 

Se hele søkerlisten her:

 

 

 

Se video:

Slik fanget han alle pokémonene
Nick Johnson fra New York ble i begynnelsen av måneden den første i verden har fanget dem alle. I hvertfall alle de 145 pokémonene som så langt er tilgjengelig i mobilspillet Pokémon Go.
01:06
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.