Det melder NRK i en pressemelding.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den nye jobben som distriktsredaktør i NRK. Å skulle lede andre til å prestere god journalistikk er noe jeg ser fram til. Det blir både spennende og utfordrende, sier Mah-Rukh Ali til statskanalen.

Ali har vært en av de mest profilerte nyhetsankerne i TV 2 de siste årene, og var den første til å lede en ordinær nyhetssending på TV 2 Nyhetskanalen i 2007.

Det var derimot i NRK hun startet sin karriere som nyhetsanker i 2003.

Regionredaktør for NRK i øst, Jannicke Engan, er glad for at Mah-Rukh Ali gjør comeback i statskanalen etter sommeren.

Tar sluttpakke i TV 2

– Hun er en dyktig og uredd journalist. Jeg føler meg sikker på at hun som redaktør vil styrke distriktskontoret i Buskerud med god journalistikk som vil sette sitt preg både lokalt og nasjonalt, sier Engan i en pressemelding.

Nyhetssjef for TV 2 i Bergen, Arne Rovick, sier til egne nettsider at Ali har valgt å takke ja til sluttpakke.

– TV 2 er i en nedbemanningsfase, og alle har fått tilbud om sluttpakke. Mah-Rukh har valgt å benytte seg av dette tilbudet, sier han til tv2.no

 

Se video:

På sommerskole med Youtube-heltene
På Løren i Oslo har 110 elever i alderen 10-14 år denne uken sine egne idoler som lærere. Nå skal de lære å bli gode youtubere av dem som har det som yrke.
03:08
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.