Cermaq har mottatt et nytt bud på fôrprodusenten Ewos. Det opplyser selskapet i en børsmelding mandag morgen.

Budet kommer parallelt med at opprettsselskapet vurderer et annet bud fra investeringsselskapene Altor og Bain Capital, omtalt som Investorgruppen.

company:ceq

- Cermaq har som nevnt i børsmeldingen gitt den omtalte Investorgruppen eksklusiv tilgang til EWOS' ledelse i en periode på 3 uker. Denne eksklusivitetsperioden har nå utløpt, men forhandlingene pågår fortsatt med fremdrift i tråd med avtalte og forventede tidslinjer, opplyses det i børsmeldingen.

Venter avtale i juli
I forrige uke understreket nærings- og handelsminister Trond Giske nok en gang at han ikke har bestemt seg for om han vil si ja eller nei til salg av Ewos.

- Som tidligere annonsert er hensikten fortsatt å kunne sluttføre en endelig avtale for salg av EWOS i midten av juli, skriver selskapet i meldingen mandag.

Ekstraordinær generalforsamling
Fiskefôrprodusenten Ewos er et heleid datterselskap av Cermaq.

Nylig ble det kjent at Cermaq-styret har bedt aksjonærene om fullmakt til å selge Ewos. Det er innkalt til en ekstraordinær generalforsamling 11. juli 2013 for å gi fullmakt til salget.

Les også: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.