Dette er bilen som kanskje kan bli en billigere utgave av den dyreste Lexusen noensinne; Supersportsbilen LFA. Konseptbilen LF-LC 2+2 sport coupé blir presentert under neste ukes bilutstilling i Detroit.

Foreløpig er det ikke sluppet mye informasjon om bilen. "LF-LC er utformet fra grunnen av og kombinerer høyteknologi og organiske former som forbinder føreren til bilen. De rene linjene uttrykker bevegelse og en distinkt karakter for den futuristiske konseptbilen", heter det i en pressemelding fra Lexus.

Store bilder:

Bilen har plass til fire, og sånn sett kan den om den blir satt i produksjon erstatte den utgåtte modellen SC430 som var i produksjon helt til 2010. Utfra bildene av den nye bilen vil den komme med hybrid drivlinje, i motsetning til forgjengeren som hadde en 4,3-liters V8-er under panseret. Enkelte spekulerer i at samme hybridløsning som i LS 600h benyttes. Det betyr i tilfelle en V8-er på fem liter og 394 hestekrefter og i tillegg en elektrisk motor på 224 hestekrefter. Vi tror kanskje mer på en noe mindre bensinmotor, ala den som sitter i den kommende GS 450h.

Konseptbilen er en designstudie som utforsker fremtidens Lexus-design, og er skapt av selskapets Calty design studio i Newport Beach, California.

Her kan du se video med Lexus GS 450h som kommer til sommeren:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.