Adressen Ifpi.com tilhørte tidligereplatebrasnjens organiasjon IFPI (The International Federation of the Phonographic Industry). Nå har adressen på en eller annen måte kommet i hendene på fienden, Det svenske nettstedet Pirate Bay. Dette er et nettsted som legger ut enorme mengder lenker til piratkopiert materiale.

Nå har forkortelsen fått en helt annen betydning - International Federation of Pirate Interests, og leder ikke lenger til IFPIs hovedadresse ifpi.org.

Adressen skal ifølge IDG.se brukes av piratorganisasjonen Pirate Bay til å spre ordet om piratkopiering.

Ikke hacket
En av Pirate Bays administratorer sier ifølge IDG.se til Torrentfreak at adresssen ikke er hacket, men at noen skal ha gitt den til Pirate Bay.

- Vi aner ikke hvordan de fikk tak i den, men den er vår og vi kommer til å beholde den, sier Pirate bay til Torrentfreak.

Pirate Bay har gjentatte ganger terget platebransjen, ikke bare ved å støtte piratvirksomhet, men også ved å legge ut og latterliggjøre bransjens brev når de truer med søksmål.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.