Playboy UK søker nemlig etter en såkalt "compliance viewer" . Arbeidsstedet er London. Søkerne må ifølge annonsen være komfortable med å se materiale som er "beregnet på et voksent publikum".

Det er Kapital som skriver om den noe spesielle stillingen, som er utlyst på nettsiden www.grapevinejobs.com. En jobb som for mange gutter og menn må være selve drømmejobben: Jobben går rett og slett ut på å være Hugh Hefners forlengede øyne ved å se på erotiske filmer.

Kontrakten er på en måned, med mulighet for forlengelse. Hvis du har relevant erf#229, kan du sende Playboy en CV sammen med dine lønnsforventninger.

Hva som anses som relevant erf#229, presiseres ikke nærmere.

Et søk i dag gir ingen treff på nettsiden, så det spørs om ikke søknadsfristen er gått ut.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.