Playboy er kjent for sine nakne skjønnheter, men nå skal skjønnhetene kles på - i alle fall i den nye indiske utgaven av bladet, skriver Berlingske Tidende.

For å vinne nye markeder har nemlig Playboy-ledelsen akseptert litt av et stilskifte: Nakenbildene skal bort.

Selv om selveste Kama Sutra, verdens mest berømte bok om seksuallivets tekniske finesser, kommer fra India, synes ikke inderne det er så ok med avbildede nakne kvinnekropper.

Satser på ny stil
Nå har derfor Playboy Entreprises toppsjef, Christie Hefner, bestemt at alle fotomodellene i nye indiske Playboy skal være påkledd. Playboy trenger en ny suksess, for selskapet klarer seg ikke lenger like bra hjemme i USA:

Konsernet, som også lager filmer og TV-programmer, gikk med underskudd i 2002 og 2003 og fikk bare et beskjedent overskudd på ti millioner dollar av et salg på 329 millioner dollar i 2004.

India har allerede et knippe manneblader, men bildedekningen er svært begrenset.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.