I en artikkel i Dagens Næringsliv torsdag varslet administrerende direktør Ole Schreiner at han vil hente ny kapital for å investere mer i nye spill. Uttalelsen førte til at aksjekursen stupte nesten 22 prosent før Oslo Børs innførte børspause. Intervjuet i Dagens Næringsliv ble gjennomført med selskapets administrerende direktør Ole Schreiner under Gamescon-messen i Køln for rundt en uke siden.

<b>Funcom setter alt på spill</b>

I en børsmelding torsdag opplyser Funcom at den seneste tidens valutasvingninger har ført til at selskapet har måttet bokføre et valutatap som gjør at egenkapitalen er negativ i andre kvartal, skriver TDN Finans.

Selskapet venter at inntektspotensialet fra nåværende og fremtidige spill, kombinert med kostnadsforbedring, vil bedre selskapets finansielle posisjon og styrke egenkapitalen.

Selskapet skriver at de ser på muligheter for å finansiere nye prosjekter, noe som er i linje med den strategien som selskapets ledelse tidligere har presentert.

Selskapet vil presentere ytterligere detaljer rundt egenkapitalsituasjonen på morgendagens kvartalspresentasjon som er i morgen, klokken 8:00.

Oslo Børs har nå avsluttet børspausen i Funcom, og handelen ble gjenopptatt klokken 12:40.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.