Nok en gang er Tollvesenet i gang med å auksjonere bort beslaglagte varer. Auksjonen startet mandag og varer fram til søndag. De beslaglagte varene er lagt ut på nettstedet QXL.

Les også: Dette skjer med tollvesenets beslagvarer

Blant auksjonsgjenstandene finner mann blant annet ekte Gucci-, Prada-, Mulberry- og Louis Vuitton-vesker, gullarmbånd og diamantringer og en stor mengde elektroniske varer som mobiltelefoner, nettbrett og navigasjonssystemer.

Sukkerspinn

For den som er glad i å sy, kan Tollvesenet friste med en symaskin, eller hva med en komfyr med induksjonstopp eller kanskje en vaskemaskin? De yngste setter kanskje stor pris på en sukkerspinnmaskin, mens ballonger og heliumflasker også kan gi mye moro.

To plentraktorer kan man også sikre seg. Tollvesenet har også lagt ut komplett utstyr for den som vil innrede garasjen til en hall for dekkomlegging. To frisørstoler, en haug med trampoliner og en rekke antikviteter er også under hammeren. Det samme er en mengde vinduer og diverse byggemateriell.

Inntektene fra varene går rett til statskassa.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.