Senator Robert Menendez, som representerer Demokratene og staten New Jersey, sa tirsdag som den andre demokratiske senatoren at han vil gå imot atomavtalen med Iran.

Det skriver Bloomberg News tirsdag kveld.

Menendez sa i en tale i Seton Hall-universitetet i New Jersey at han vil «stemme for å underkjenne avtalen, og, om nødvendig, stemme for å overprøve et veto».

-Hvis Iran skaffer seg en atombombe, skal den ikke ha mitt navn på seg, sa New Jersey-senatoren.

Går imot

Menendez er den andre representanten for det demokratiske parti i det amerikanske senatet som går offentlig ut mot atomavtalen mellom Iran og verdensmaktene.

Tidligere har senator Chuck Schumer fra New York, den tredje høyest rangerte demokrat i senatet, sa tidligere i måneden at han vil gå imot avtalen.

Ingen republikanske medlemmer av Senatet eller Representantenes hus har til nå sagt at de støtter avtalen med Iran. I Senatet har 21 demokrater og to uavhengige erklært at de støtter den, mens mer enn 20 ennå ikke har kunngjort at de vil stemme for avtalen, skriver Bloomberg News.

Les også:
- Du kan bli tvunget til å betale mer på boliglånet ditt
I denne byen står annethvert hotellrom tomt
Thailands «teflon-økonomi» under press
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.