Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Her på nye Pir Nord på Gardermoen vil toppleder i Reitan Convenience, Magnus Reitan, åpne ett av utsalgene i den nye kjeden. Her besiktiger han områdene sammen med flyplassdirektør Øyvind Hasaas. Foto: Gorm K. Gaare
Her på nye Pir Nord på Gardermoen vil toppleder i Reitan Convenience, Magnus Reitan, åpne ett av utsalgene i den nye kjeden. Her besiktiger han områdene sammen med flyplassdirektør Øyvind Hasaas. Foto: Gorm K. Gaare les mer

Magnus Reitan

Reitan ruller ut ny matkjede

Rykker inn på Gardermoen og trafikknutepunkter.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Mat for folk på farten har vært den viktigste vekstdriveren i kioskbransjen, mens tradisjonelle kioskvarer har vist en fallende kurve.

Nå ruller Reitan-familiens kioskvirksomhet ut hurtigmatkjeden Northland på strategiske knutepunkter med høy gjennomstrømming av folk.

– Vi ønsker å rendyrke mat- og drikkeopplevelsen. Dette vil ikke bli noen landsdekkende kjede, men være en spesialutviklet kjede for flyplasser og jernbane, sier Magnus Reitan som er toppleder i Reitan Convenience .

I tillegg til 7-Eleven og Narvesen

Lillebror Reitan mener Northland utfyller de to andre kjedene 7-Eleven og Narvesen.

– Her skal vi bruke norske råvarer, kortreist mat og tilby sunne måltider.

Les også:
Reitan tar 363 millioner i utbytte  
- Et høydepunkt å si nei til å kjøpe Ica

Norsk ost og skinke, norske grønnsaker i sesongen og surdeigsbrød er noen av stikkordene når Reitan forsøker å differensiere kiosksegmentet.

Gardermoen

Første utsalgssted åpner i Stavanger senere denne måneden. Senere kommer kjeden også på den nye Pir Nord som er en av de mange nye spisestedene på den utvidede terminalen på Gardermoen.

– Før vi åpner må konseptet testes ut. For oss er det alltid morsomt å jobbe med nye konsepter. Fremtiden vil vise hvor mange utsalgssteder vi får, sier Reitan.

Mens erkekonkurrenten Norgesgruppen har kjøpt seg opp i Dolly Dimple’s og Kaffebrenneriet, har Reitan-familien skygget unna restaurantvirksomhet.

– Vi har sterke nok konsepter som det er. Vi tror på å tenke på få ting om gangen, sier Reitan.

Les også: 
<strong>Narvesen bedt om å ikke selge Charlie Hebdo <br><a href="/etterBors/2014/10/15/0512/Reitangruppen/reitan-gir-opp-bokdistribusjon" id="_628ad6a0-226b-4716-a471-8af07d410c63">Reitan gir opp bokdistribusjon

 

DN PLAY: Hørt om fåikøl?

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Mest sett på DNtv nå

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør