Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Peppes Pizza mister leiekontrakten på Zachariasbryggen i Vågen, Bergen, der kjeden de siste 26 år har vært en betydelig leietaker. Foto: Kallestad, Gorm
Peppes Pizza mister leiekontrakten på Zachariasbryggen i Vågen, Bergen, der kjeden de siste 26 år har vært en betydelig leietaker. Foto: Kallestad, Gorm les mer

Handel

Peppes-ansatte mister jobben i Bergen

Alle ansatte i to avdelinger mister jobben før jul.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Pizzarestaurant-kjeden Peppes Pizza legger ned avdelingen på Zachariasbryggen i Bergen sentrum og på Sartor Senter på Sotra utenfor Bergen, melder bt.no. 25 ansatte mister dermed jobben før jul.

- Vi kan bekrefte at vi ikke har fått fornyet leieavtalen vi har på Zachariasbryggen og må derfor legge ned driften, sier markeds- og innovasjonsdirektør Thomas Grotle i Peppes Pizza til nettavisen.

De 25 ansatte har fått formelle oppsigelser, men Grotle opplyser at selskapet jobber med å skaffe arbeid andre steder i Peppes-systemet. 

Han avviser at nedleggelsene har med fusjonen med konkurrenten Dolly Dimple's å gjøre, som ligger på Næringsdepartementets bord etter å ha fått tommelen ned fra Konkurransetilsynet.

Hør podkast om Bensin, diesel, el-bil eller hybrid. Det har sjelden vært vanskeligere å kjøpe ny bil i Norge.

Stortinget har igjen endret bilavgiftene. DNs biljournalist Embret Sæter forteller deg hvilken bil du bør kjøpe i 2017 for å få mest kjøring for pengene.

Anbefalt av DVNtv:

 

Handel
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.