Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

- Et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Svein Henning Kirkeng hopper tilbake til Telenor et drøyt år etter at han begynte i Telia. Foto: Gunnar Lier
- Et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Svein Henning Kirkeng hopper tilbake til Telenor et drøyt år etter at han begynte i Telia. Foto: Gunnar Lier les mer

Telekom

Telia-topp går inn i Telenor-ledelsen

Tidligere Telenor-direktør går tilbake til sin gamle arbeidsgiver.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Markedsdirektør Svein Henning Kirkeng i Telia Norge blir ny konserndirektør i Telenor med ansvar for produkter og kundekontakt, ifølge en melding torsdag. 

Kirkeng vil inngå i Telenors nye konsernledelse, som ble presentert i dag. Han er dermed den eneste "nye" i ledelsen, som fremover vil bestå av tolv personer, ned fra tidligere 20.

Kirkeng har vært ansatt i Telia Norge siden juni 2016.  Han fritas for sine arbeidsoppgaver i Telia Norge med umiddelbar virkning og begynner i sin nye jobb når oppsigelses- og karantenetiden er utløpt, fremgår det.

-  Jeg har trivdes veldig godt i Telia Norge, men jeg har rett og slett fått et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, sier han i meldingen.

 Ove-Mathias Lind, som i dag leder Customer Channels og sitter i ledergruppen til Telia Norge, blir konstituert i stillingen som CMO. Han vil samtidig fortsette å lede Customer Channels.

TELENOR ASA

Omsetning Vis alle regnskapstall

Les mer

Kilde: Proff.no

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Telenor Telia Telekom
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Anbefalte videoer