Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Tidligere olje- og energiminister Tord Lien har fått ny jobb.  Foto: Per Ståle Bugjerde
Tidligere olje- og energiminister Tord Lien har fått ny jobb.  Foto: Per Ståle Bugjerde les mer

Arbeidsliv

Ny jobb for tidligere statsråd

Tidligere olje- og energiminister Tord Lien har fått ny jobb i NHO. 

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Tord Lien var olje- og energiminister til desember, og allerede da var det klart at NHO kunne bli hans neste arbeidsgiver. Adresseavisen omtalte ham som "høyaktuell" som leder for NHOs kontor i Trøndelag. 

Nå er dette blitt realitet. 

– Med denne ansettelsen har vi sikret oss en meget erfaren regiondirektør som skal bidra til å løfte vårt arbeid for trøndersk og norsk næringsliv, sier viseadministrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid i en pressemelding. 

Almlid sier Liens politiske bakgrunn fra Stortinget, akademia og som olje- og energiminister gjorde ham til et klart førstevalg blant søkerne.

Næring for velferd

Tord Lien kommer opprinnelig fra Øksnes i Nordland. Han var stortingsrepresentant for Frp i Sør-Trøndelag fra 2005 til 2013 og deretter statsråd frem til utgangen av 2016. Han har en master i historie fra NTNU.

– Lykkes næringslivet, vil Norge lykkes med å videreutvikle velferdsstaten. Det ønsker jeg å bidra til, sier den nye regiondirektøren, sier Lien i en pressemelding. 

Tord Lien NHO Sør-Trøndelag Ole Erik Almlid Arbeidsliv
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.