Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Alle Telenors privatkunder kan overføre ubrukt datakvote til neste måned fra og med mars i år. Foto: Aleksander Nordahl
Alle Telenors privatkunder kan overføre ubrukt datakvote til neste måned fra og med mars i år. Foto: Aleksander Nordahl les mer

Telekom

Telenor hiver seg på datasparingstrenden

Lar kundene spare ubrukt data de har betalt for.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Forrige uke meldte tre norske mobiloperatører at de vil la kunder som ikke bruker opp hele datakvoten sin en måned overføre den ubrukte kvoten til neste måned.

I dag melder også Telenor at deres drøyt 1,5 millioner privatabonnenter får denne tjenesten fra første mars, under navnet Data Rollover.

Telenor skriver i en pressemelding at det ikke er noen grense for hvor lenge man kan spare på ubrukt datakvote, men at selskapet setter et tak på én månedskvote ekstra.

– Kundene har vist stor interesse for Data Rollover, og vi ser at flere kunder ikke alltid bruker opp sine månedlige datapakker. Ved å tilby Data Rollover tilrettelegger vi for en mer fleksibel og effektiv mobilhverdag, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobil i Telenor Norge i en pressemelding.

Tilbudet gjelder alle privatabonnement hos Telenor og djuice. Rene mobildata-abonnement vil få datasparing fra april måned. Kunder med kontantkort eller de som fortsatt har abonnementer som ikke selges lenger får ikke datasparing.

TELENOR ASA

Omsetning Vis alle regnskapstall

Les mer

Kilde: Proff.no

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Mobil Telenor Telenor Norge Data Rollover Bjørn Ivar Moen Telekom
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Anbefalte videoer