Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Veireno-eier Jonny Enger sier han vil begjære selskapet konkurs i løpet av tirsdagen. Foto: Tomm W. Christiansen/Dagbladet
Veireno-eier Jonny Enger sier han vil begjære selskapet konkurs i løpet av tirsdagen. Foto: Tomm W. Christiansen/Dagbladet les mer

Konkurs

Veireno-eieren: – Jeg leverer konkurssøknaden tirsdag

Daglig leder og Veireno-eier Jonny Enger bekrefter at han vil levere begjæringen om å slå renovasjonsselskapet konkurs tirsdag.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

– Jeg leverer inn konkursbegjæringen i dag, sier Jonny Enger til Aftenposten.

Follo tingrett hadde ikke mottatt noen begjæring da NTB sjekket ved middagstider.

Veireno-kassen er tom, selskapet har ikke penger til å betale arbeiderne lønn på lønningsdagen og selskapet må derfor slå seg konkurs.

– Jeg vil ikke kommentere noe rundt dette nå, nå gjelder det å komme seg videre, sier Enger.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Mest sett på DNtv nå

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør