Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Renovasjonsselskapet Veireno leverte tirsdag konkursbegjæringen i Follo tingrett. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
Renovasjonsselskapet Veireno leverte tirsdag konkursbegjæringen i Follo tingrett. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix les mer

Politikk

Veireno er konkurs

Veireno-sjef Johnny Enger leverte tirsdag konkursbegjæringen for renovasjonsselskapet til Follo tingrett.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Ifølge Aftenposten er Leif Petter Madsen i advokatfirmaet Wikborg Rein er oppnevnt som bobestyrer. Enger leverte konkursbegjæringen klokka 13.20 tirsdag.

– Jeg vil ikke kommentere noe rundt dette nå, nå gjelder det å komme seg videre, sier Enger. Han varsler at han vil komme tilbake med sitt syn på det som har skjedd.

Bobestyreren opplyser til NRK at han allerede har snakket med Enger.

– I løpet av morgendagen skal vi gjennomgå virksomheten. Da drar vi ut til Enebakk og får den bistanden vi trenger derfra. Etter det vil jeg gå inn i de kontraktene som har foreligget, for å se hvordan man skal forholde seg til dem videre, sa Madsen tirsdag ettermiddag.

Søndag ble det klart at Oslo kommune hever kontrakten med Veireno og overtar ansvaret for søppelinnsamlingen.

(©NTB)

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Mest sett på DNtv nå

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør