Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
De ansatte i oppdrettsselskapet Nova Sea fikk 202 000 kroner hver i bonus. Foto: Per Thrana
De ansatte i oppdrettsselskapet Nova Sea fikk 202 000 kroner hver i bonus. Foto: Per Thrana les mer

Fiske

Hver ansatt fikk 202 000 kroner i bonus

Alt fra kantineansatte til regnskapspersonell fikk 202 000 kroner hver i bonus i oppdrettselskapet Nova Sea på Helgeland. 

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Alle de 250 ansatte ved oppdrettselskapet Nova Sea på Helgeland fikk en solid bonus etter et meget godt driftsår i fjor. Produksjonsvolumet på 37.000 tonn laks er en liten nedgang, men gode priser har likevel gitt rekordoverskudd på over én milliard kroner.

I snitt får hver ansatt 202.000 kroner. Ledelsen behandler alle ansatte likt, uavhengig av om man er sjef eller sløyer fisk på slakteriet, får NRK opplyst.

- Folk er fornøyde

Totalt omsatte selskapet laks for 2,56 milliarder i 2016, en solid økning på 750 millioner fra året før, skriver Rana Blad. Administrerende direktør Odd Strøm har altså all grunn til å være fornøyd.

– Vi har satt av 50 millioner kroner av overskuddet som bonus til de ansatte. De pengene har kommet inn på konto hos hver enkelt, og folk er fornøyde med det, sier Strøm ifølge NRK.no.

Helgeland Oppdrett Fiske
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.