Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Terrorangrep i sentrum av Stockholm. Like før klokken 15 fredag 7 april kjørte en lastebil inn i folkemengden på Drottninggatan og endte i fasaden på varehuset Åhléns.  Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
Terrorangrep i sentrum av Stockholm. Like før klokken 15 fredag 7 april kjørte en lastebil inn i folkemengden på Drottninggatan og endte i fasaden på varehuset Åhléns.  Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix les mer

Utenriks

Mistenkt Stockholm-angriper fikk sparken fra jobben

Den 39-årige usbekeren som er mistenkt for å stå bak lastebilangrepet i Stockholm fredag, fikk sparken fordi han ikke holdt seg våken på jobben. 

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Rakhmat Akilov kom til Sverige for å jobbe og forsørge kone og barn utenlands, men han har ifølge Expressen ikke jobbet de siste månedene.

En tidligere kollega som jobbet med Akilov i en saneringsbedrift forteller at han fikk sparken fra et stort prosjekt ettersom han sovnet på jobben.

– Da de merket at han ikke var våken, ble sjefene urolige fordi de trodde det hadde skjedd ham noe. Vi jobber med asbest, og det er ikke et miljø å sovne i, sier han til avisen. Kollegaen traff 39-åringen igjen for en måneds tid siden, og spurte om han jobbet igjen.

–Nei, jeg bare røyker og sover, svarte han.

Akilov skal i avhør ha tilstått terroren der fire personer ble drept, ifølge Expressen og andre svenske aviser. Dette er ikke bekreftet fra offisielt hold.

Terror Sverige Rakhmat Akilov Utenriks
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.