Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Det er ikke bare bare å lede et ekspanderende selskap som Tesla. Det har Elon Musk fått erfare. Kampen om parkeringsplassene har blitt stadig mer intens etter at antall ansatte i selskapet har est med 75 prosent på to år. / AFP PHOTO / DAVID MCNEW Foto: DAVID MCNEW/AFP Photo/David McNew.
Det er ikke bare bare å lede et ekspanderende selskap som Tesla. Det har Elon Musk fått erfare. Kampen om parkeringsplassene har blitt stadig mer intens etter at antall ansatte i selskapet har est med 75 prosent på to år. / AFP PHOTO / DAVID MCNEW Foto: DAVID MCNEW/AFP Photo/David McNew. les mer

Motor

Teslas parkeringsmareritt

Mangelen på parkeringsplasser ved Teslas hovedkontor i California holder Elon Musk våken om natten.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Mens verden har fått øynene opp for elbiler generelt og Tesla spesielt, sliter Tesla-gründer Elon Musk med andre bilrelaterte problemer.

– Parkering er en av mine største maretitt. Hvor skal vi finne parkeringsplass til alle? sa Tesla-toppen under en telefonkonferanse med finansanalytikere nylig.

#tgif

Et innlegg delt av Tesla Parking Lot (@teslaparkinglot)

Kommentaren, som kan virke uskyldig nok, er likevel en oppsummering av et reelt problem for den raskt ekspanderende bedriften, som i tillegg til å lage elbiler i luksusklassen også utvikler selvkjørende biler, superraske tog og drømmer om å sende folk ut i verdensrommet.

Dokumenterer på Instagram

Med en økning i antall ansatte på 75 prosent de siste to årene, til 17.000 ansatte er det ikke lenger plass til bilene til alle de ansatte, skriver The Wall Street Journal.

Dette har inspirert en Tesla-ansatt til å opprette en egen instragramkonto dedikert til å publisere bilder av ville feilparkeringer på Teslas flere kontorer i California.

you can redraw the lines, but you cant keep the goons out

Et innlegg delt av Tesla Parking Lot (@teslaparkinglot)

Kampen om parkeringsplasser er såpass intens at enkelte kjører grytidlig til jobben, bare for å få plass. Når bilen er trygt parkert i en av de ettertraktede plassene, legger den ansatte seg til å sove igjen - i bilen.

Andre opplever at de er sperret inne av en dobbeltparkert bil når de skal hjem etter en lang arbeidsdag. Det kan få slike reaksjoner:

it might be time for some team bonding..... #boxedinattesla

Et innlegg delt av Tesla Parking Lot (@teslaparkinglot)

Ironisk nok kan Teslas egne utviklingsambisjoner på sikt løse parkeringsproblemene. Om selskapet lykkes med å utvikle selvkjørende biler så kan bilene kjøre seg selv til parkeringsplasser lengre unna etter at den Tesla-ansatte er sluppet av på jobben, skriver den amerikanske avisen.

Helikopter?

Parkeringsproblemene er imidlertid er seriøst problem for Catherine Capriles som er nestsjef for Palo Altos brannkorps. Hun beskriver parkeringssituasjon ved hovedkontoret som et «mareritt» og opplyser at de ved minst tre øyeblikkelig hjelp-situasjoner i fjor fikk problemer fordi brannbilen ble blokkert.

Blant de ansatte er parkeringsplassen blitt et konversasjonstema. 

– Vi spøker om at han ankommer i helikopter, sier den ansatte som oppdaterer instagramkontoen.

Dette tilbakeviser Tesla. Ifølge selskapet bruker Elon Musk parkeringsplassen.

Motor
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.