Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Bård Bjerkholt, Embret Sæter og Marte Ramuz Eriksen snakker om hvilken bil som gir mest valuta for pengene i podkasten Finansredaksjonen. Foto: Marte Christensen
Bård Bjerkholt, Embret Sæter og Marte Ramuz Eriksen snakker om hvilken bil som gir mest valuta for pengene i podkasten Finansredaksjonen. Foto: Marte Christensen les mer

Motor

De beste bilkjøpene

Den som liker kraftig motor, men ikke er så glad i høye avgifter, bør skynde seg til bilbutikken.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Prisgunstige ladbare hybrider er nå å få i de fleste bilklassene. Spørsmålet er hvor lang tid det tar før avgiftene på modellene med størst motor blir jekket opp.

Hør sendingen i din podkast-spiller! Prøv her eller her.

Si gjerne hva du synes om DNs podkast ved å svare på en kort spørreundersøkelse!

Ler mer om ukens tema:

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Mest sett på DNtv nå

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør