Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

President Donald Trump og Melania Trump har gått ombord i Air Force One og begynt Trumps første utenlandsreise som president. Men det stopper ikke avisoppslagene hjemme.  Foto: Alex Brandon
President Donald Trump og Melania Trump har gått ombord i Air Force One og begynt Trumps første utenlandsreise som president. Men det stopper ikke avisoppslagene hjemme.  Foto: Alex Brandon les mer

Washington Post: Trump-rådgiver granskes i Russland-saken

En rådgiver i Det hvite hus granskes i etterforskningen av antatt samarbeid mellom Russland og Donald Trumps valgkampteam, ifølge Washington Post.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Avisa siterer ikke navngitte kilder med kjennskap til den strafferettslige granskingen og skriver at etterforskerne ser spesielt på en nåværende Trump-ansatt.

Det viser at granskingen har nådd de innerste regjeringskontorene, mener Washington Posts kilder, som omtaler personen som nær presidenten.

Justisdepartementet utnevnte denne uka tidligere FBI-direktør Robert S. Mueller som spesialetterforsker med ansvar for etterforskningen av russisk innblanding i amerikansk politikk. Fra før granskes anklagene av FBI og etterretningskomiteene i Senatet og Representantenes hus.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Anbefalte videoer